Alléhusene

Skanderborg Bakker

Browsing Posts published in oktober, 2017

Information om aktivitetspladsen på nedenståenden link.

Vi holder Jer alle opdateret når endelig accept er kommet fra kommunen og tidspunkt for projektets etablering, som er forventet færdig i starten af 2018. Omkostningen for vores grundejerforening for aktivitetspladsen, kommer altså i så fald på grundejerforeningens budget og regnskab i 2018.

Ekstra ordinær generalforsamling 25 oktober 2017

Ekstra ordinær generalforsamling 26 oktober 2017

Stemmeberegning aktivitetsplads2017

Aktivitetspladsen (vedtaget)

Første forslag til aktivitetspladsen og information om lokalplaner mm.:

Forslag om aktivitetsområde

Mvh.

Bestyrelsen

 

 

Kære Naboer i GEF Allehusene Skanderborg Bakker 2

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Deltager du, så klik her

 I forbindelse med afstemningen i den overordnede Grundejerforening om aktivitetspladsen (se vedhæftede fil) d. 26.10.2017 har bestyrelsen besluttet at indkalde alle i Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 2 til afstemning om vores grundejerforenings samlede stemme. Der indkaldes hermed ​​i overensstemmelse med vedtægternes pkt. 9.6 til ekstraordinær generalforsamling (link til vedtægter)

 onsdag den 25. oktober 2017, kl. 20.00

 Den ekstraordinære generalforsamling afholdes i ét af mødelokalerne på Rådhuset, Fælleden, 8660 Skanderborg. Læs mødelokale på skærmen i foyeren. Der vil være forplejning i form af drikkevarer.

 Dagsorden for den ekstraordinære generalforsamling:

 Valg af dirigent

  1. Kort gennemgang af forslaget fra udvalget (Gitte/Thomas)
  2. Afstemning om aktivitetsplads, jf. bilag 1 (se link forneden) og iflg vedtægternes pkt. 10.1

Aktivitetspladsen mærkes op på arealet i løbet af uge 42, så områderne kan ses. Hvis der er yderlig spørgsmål eller det kræver forklaring så skriv tilbage på denne mail.

Deltager du, så klik her

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Aktivitetsplads udfor Alléhusene

Mail sendt ud på beboere mail den 16. oktober 2017.

Til information:
Vi har en leverandør, der kommer mandag den 2. oktober 2017 og reparerer/til retter vores belægning (fliser og brønde) på alle tre veje, dog primært 100-vejen, da den er hårdest ramt. De vil starte ca 7.30 og vil forsøge at være mindst mulig i vejen i løbet af dagen.Vi forventer ikke det forstyrrer jeres mandag og håber på jeres forståelse.

Desuden har vi fået en ny formand for grundejerforeningen da Sofie Krusell flytter fra Bakkerne. Christian Fruelund er nu formand for grundejerforeningen.